Érettségi Portál 2018

Érettségi tételek, érettségi feladatok, érettségi tesztekÉrettségi feladatok
Érettségi tételek
A META-Don Bosco OKJ képzései
A Számalk-Szalézi Szakközépiskola tanfolyamai

A 2011/2012-es tanév

Beküldő: adminszamalk
Érettségi Hírek

Újra itt van szeptember. Rengetegen kezdték meg / folytatták idén is tanulmányaikat. Biztosan sokan vannak köztük, akik ebben a tanévben fog érettségit tenni. Legyen szó akár előrehozott, akár “rendes” érettségiről, biztosan segítségre is szükséged lesz az érettségi felkészülés során. Miért jó, hogy itt vagy? Mert itt szó szerint mindent megtalálsz, amire az érettségi felkészülés során szükséged lesz!

  • kidolgozott érettségi tételek több, mint egy tucat tantárgyból
  • érettségi feladatok, hiánytalanul az előző évekből, emelt-és közép szinten is
  • érettségi tesztek
  • felvételi pontszámító kalkulátor
  • érettségi tippek

S a felsorolt dolgokon kívül 1000 más, jó dolog, így például egy remek közösség, rendszeres nyereményjátékok is várnak Rád itt, az erettsegizz.com oldalon. Idén néhány újítás is helyet kapott az oldalon: az érettségi tételek ezentúl egy gombnyomásra nyomtatható állapotba kerülnek, s facebookra is kiposztolhatod őket. A hozzászólások ezentúl nem lehetségesek, a sok éves tapasztalat alapján felesleges volt, nem nagyon éltetek a lehetőséggel. A tételek értékelésre továbbra is elérhető.

A nyár folyamán is folyamatosan dolgoztunk a tételek újraszerkesztésén, ez még mindig folyamatban van, hiszen 1400 tételt nem könnyű végigellenőrizni, kijavítani, újraformázni. Fontos megemlíteni, hogy mindezt iskola (egyetem) mellett csináljuk mi is, így a szabadidőnk korlátos, de igyekszünk a formázásokat is befejezni, ugyan úgy, ahogy az érettségi teszteket is.

Sose feledd, s mi sem feledjük: mi érted vagyunk! Bármilyen kérdésed, kérésed van, bátran fordulj hozzánk, e-mailt a kapcsolat űrlapon keresztül tudsz nekünk írni! Sikeres érettségi felkészülést kívánunk Nektek idénre is!

Javasoljuk, hogy regisztrálj itt, mert így ingyenesen PDF formátumban is le tudod tölteni a tételeket!

 Facebook Megosztás |  Nyomtatás Nyomtatás  |  PDF letöltés

Ezek a tételek is érdekelhetnek:

» Régi érettségi – új pontszámítás   » Az utóbbi évek legjobbja volt az idei feladatsor a történelemtanárok szerint   

Nem hasznosHasznos (-2 pont, 4 értékelésből)Hasonló Érettségi Tételek: Címkék:
Érettségi tesztek Felvételi Pontszámító Kalkulátor