Érettségi Portál 2018

Érettségi tételek, érettségi feladatok, érettségi tesztekÉrettségi feladatok
Érettségi tételek
A META-Don Bosco OKJ képzései
A Számalk-Szalézi Szakközépiskola tanfolyamai

Hamarosan vége a matematika érettséginek

Beküldő: maturitas
Érettségi Hírek

A középszinten érettségizők 11-kor befejezték a feladatok megoldását, míg az emelt szinten érettségizőknek még délig van idejük arra, hogy kidolgozzák a feladatokat.

A középszintű feladatsor megoldására három órájuk volt a vizsgázóknak, amely alatt megszerezhették az összesen száz pontot a kétrészes vizsgán.

Emelt szinten összesen négy órájuk van a megoldásra a vizsgázóknak, az írásbeli vizsgából ők 110 pontot gyűjthetnek – 51-et az első, 64-et a második vizsgarészből -, míg a szóbeli 35 pontot ér majd.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelési Államtitkársága a délelőtt során közölte az MTI-vel, hogy a hétfői magyar nyelv és irodalom vizsgákhoz hasonlóan a keddi matematika érettségik is rendben, különleges esemény nélkül zajlottak le, a vizsgázás mindenhol zavartalan.

A matematika feladatsor megoldásait és megoldókulcsait szerdán, a történelem érettségik napján teszi majd közzé honlapján az Oktatási Hivatal, így a ma vizsgázók legközelebb akkor ellenőrizhetik, helyes megoldásokat adtak-e meg, és számolhatják ki, hány pontot szereztek a vizsgán.

Javasoljuk, hogy regisztrálj itt, mert így ingyenesen PDF formátumban is le tudod tölteni a tételeket!

 Facebook Megosztás |  Nyomtatás Nyomtatás  |  PDF letöltés

Ezek a tételek is érdekelhetnek:

» Parlament előtt a közszolgálati egyetemről szóló javaslat   » Érettségi 2011 - Hamarosan   

Nem hasznosHasznos (Még nem értékelték)Hasonló Érettségi Tételek: Címkék:
Érettségi tesztek Felvételi Pontszámító Kalkulátor