TDOMF ERROR: Headers have already been sent in file /var/www/clients/client1/web12/web/wp-config.php on line 84 before session_start() could be called. This may be due to...

Tippek a Nemzedékek Tudása Akadémiától | Kidolgozott Érettségi Tételek, Feladatok 2016

Érettségi Portál 2016

Érettségi tételek, érettségi feladatok, érettségi tesztekÉrettségi feladatok
Érettségi tételek
A META-Don Bosco OKJ képzései
A Számalk-Szalézi Szakközépiskola tanfolyamai

Tippek a Nemzedékek Tudása Akadémiától

Beküldő: maturitas
Érettségi Hírek
Érettségi tippek

A Nemzedékek Tudása Akadémia is szeretné, ha a középszinten vizsgázók minél jobb eredményekkel végeznék el a középiskolát, ezért ők is összegyűjtöttek egy csokorra való tippet arról, hogyan vizsgázzatok sikeresen.

Szerintük az egyik legfontosabb maga a szemkontaktus, azaz az, hogy a tanárotokra koncentráljatok, legalábbis az első mondatoknál mindenképpen. Magabiztosan, nyugodtan nézzetek szembe az ismerőssel, és ne jöjjetek zavarba attól, hogy többen is figyelnek benneteket!

A feleletet ne olvassátok fel – a rendelkezésre álló 30 perc alatt vázoljátok fel, mit fogtok mondani, de mindenképpen kerüljétek el, hogy felolvasóestet tartsatok munkátokból, ez nem tesz jó benyomást a bizottságra. Írjatok fel az összes hasznos információt, ami csak eszetekbe jut, akár érdekességeket is, amelyekkel elkápráztathatjátok a “zsűrit”, és építsétek fel jól a feleletet!

Tartsátok szem előtt a kompetenciákat – korábban mi is írtunk arról, milyen sok szempont szerint pontoznak titeket, igyekezzetek mindenek tudatosan megfelelni, ügyelni arra, hogy sehol ne veszítsetek értékes pontokat gondatlanságból.!

És végül, használjátok ki az időtöket – ne csak a vizsgán, de addig is! Az utolsó napokat éljük a vizsgaidőszakban, nincs már sok hátra, szóval bármilyen kellemesen hívogató is a nyári idő és a Margit-sziget, inkább essetek neki a könyveknek, most vagy soha! Néhány napnyi magolással rengeteg későbbi gondot és fáradságot spórolhattok meg, hosszú távú, remek befektetés ez.

Javasoljuk, hogy regisztrálj itt, mert így ingyenesen PDF formátumban is le tudod tölteni a tételeket!

 Facebook Megosztás |  Nyomtatás Nyomtatás  |  PDF letöltés

Ezek a tételek is érdekelhetnek:

» A felsőoktatásba jelentkezők többsége az e-felvételit választotta   » Történelemmel folytatódott az írásbeli érettségi   

Nem hasznosHasznos (Még nem értékelték)Hasonló Érettségi Tételek: Címkék:
Érettségi tesztek Felvételi Pontszámító Kalkulátor