Érettségi Portál 2018

Érettségi tételek, érettségi feladatok, érettségi tesztekÉrettségi feladatok
Érettségi tételek
A META-Don Bosco OKJ képzései
A Számalk-Szalézi Szakközépiskola tanfolyamai

A 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) megkülönböztet az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokon belül tartalomszolgáltatót és a közvetítő szolgáltatót.

Az Ektv. 2 § „Értelmező rendelkezéseinek” l) pontja definiálja a közvetítő szolgáltatót. Ezen pont értelmében a Közvetítő szolgáltató “az igénybe vevő által biztosított információt távközlő hálózaton továbbítja, vagy a távközlő hálózathoz hozzáférést biztosít és/vagy az igénybe vevő által biztosított információt tárolja illetve információk megtalálását elősegítő segédeszközöket biztosít az igénybe vevő számára. Ezen pontok értelmében az Érettségizz.Com portál közvetítő szolgáltatói funkciót tölt be, azon az igénybe vevő által biztosított információkat közlünk, éppen ezért a honlap üzemeltetője által csak tárolt tartalomról beszélhetünk. Ebből kifolyólag, mint ilyen nem felel a más által rendelkezésre bocsátott, a közvetítő szolgáltató által nyújtott információs társadalommal összefüggő szolgáltatással továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett, jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott jogsérelemért, illetve kárért, amennyiben eleget tesz az Ektv. 10. §-ban meghatározott felelősségkorlátozó többletkövetelményeknek, és úgy jár el, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható.

A 10. § A 2. § lc) pontjában meghatározott közvetítő szolgáltató akkor nem felel az igénybe vevő által biztosított információért, ha

a) nincs tudomása az információval kapcsolatos jogellenes magatartásról, vagy arról, hogy az információ bárkinek a jogát vagy jogos érdekét sérti;
b) amint az a) pontban foglaltakról tudomást szerzett, haladéktalanul intézkedik az információ eltávolításáról, vagy a hozzáférést nem biztosítja.

Az erettsegizz.com oldal a felhasználók böngészési adatait semmilyen formában nem tárolja. Az oldal a törvény által előírt adatkezelési irányelveket szem előtt tartja. Amennyiben adatot kérünk, azoknak a felhasználási módját minden esetben feltüntetjük!

A regisztráció csupán az extra funkciók eléréséhez szükséges! Az oldal üzemeltetői a felhasználók által megadott adatokat semmilyen formában nem használják fel, azokat harmadik félnek nem adják ki. Az oldal üzemeltetői a regisztrált felhasználók adatbázisát semmilyen célra nem használja fel az azonosításon kívül.

Érettségi tesztek Felvételi Pontszámító Kalkulátor